1. Din meniul principal, selectează modulul Clasele mele și alege grupa dorită;
2. Selectați rândul corespunzător elevului pentru care doriți să efectuați modificarea, apoi apăsați pe insigna pe care doriți să o ștergeți
3. După apăsarea butonului de ștergere, va apărea un mesaj de confirmare. Se poate anula ștergerea acestei note în primele 10 secunde, conform mesajului



